Festen kan börja.

Smaker

Smaker

Handgjord i små partier är LIQ-lakrits tillverkade för att förföra finsmakare över hela världen. LIQ är till för dig som inte är rädd att ta steget över till den mörka sidan.

LIQ Winter

Kanel och stjärnanis

Vid den här tiden på året får lakritsens mörker ett vitt täcke över sig. Njut av den lysande stjärnanisen och den varma aromen från kanelen i LIQ Winter säsongsmak.

LIQ Winter

LIQ Morning

Single estate -kaffe

Lakritssmaken väcks i mötet med Ethiopia Welena kaffe. Smaken av mörker och morgonljus följs av en touch av nektarin och balanserad sötma och blir som en brygga mellan natt och dag.

LIQ Morning

LIQ Dawn

Hallon och rosmarin

När mörkret ger vika, kommer gryningen med en sofistikerad smak av rosmarin och hallon. LIQ Dawn målar en tavla av ett smaklandskap, vilken är som hemma även på de finaste galleriorna.

LIQ Dawn

LIQ Sunset

Citron och vanilj

Precis innan lakritsens mörker tar över smaklökarna, leker smakerna av LIQ Sunsets citron och vanilj en stund på tungan. Det ritas upp en smak nyans som länge stannar i sinnet.

LIQ Sunset

LIQ Autumn

Med en nypa Karl-Johan svamp

Det är den tiden på året när LIQ går ut på svampjakt. LIQ Autumn – säsongsmak kommer från den mörka skogen, där under de fallna löven stiger aromerna från Karl-Johan svamp och lakrits fram.

LIQ Autumn

LIQ Dusk

Saltkaramell

LIQ Dusks smak av saltkaramell kommer från mörkrets gränsland. Den mjuka, rostade och fylliga smaken sveper tungan i sin famn, före den igen försvinner in i mörkret. Kola liknande aromer ger finess till eftersmaken.

LIQ Dusk

LIQ Sunrise

Apelsin och svartpeppar

Mörkret ger vika för en stund när LIQ Sunrise apelsin stiger fram. Smakparet kompletteras med svartpepparens kryddighet.

LIQ Sunrise

LIQ Moon

Med en nypa havssalt

Som månen rör havet, får LIQ Moon lakritsälskarnas ögonvrån fuktade av lycka. En sofistikerad och mångsidig smakresa för tankarna till det mörka havet, där smaken av salt fastnar i munen.

LIQ Moon

LIQ Night

Original

Hur smakar mörkret? Smaken av LIQ Original för tankarna till lakritsens rötter, till mörkret under jorden. De traditionella lakrits aromerna och en perfekt tekstur gör att händerna kämpar för mera.

LIQ Night

Vi är LIQ

Bakom LIQ står en mystisk grupp finländska lakritsälskare, som tillsamans vill kombinera de bästa ingredienserna, hantverk och nogrant utvecklade smaker med en nypa finskt mörker.

Vi vill göra världens bästa lakrits och skapa glädje bland människor runt hela jorden. Vi har en stor passion för vad vi gör och vi ger inte upp inför några utmaningar. Vi går ensamma och tillsammans mot våra mål. Vi gör vad vi har lovat och vi gör det bra. Alla på LIQ har ett ansvar och är en viktig del av företaget.

Detaljerna skapar helheten. Vi gör inga kompromisser, i stället finslipar vi varje liten detalj. Vi prutar inte vi kvaliten och vi tar vårt ansvar för vår miljö, personal, sammarbetspartners och våra kunder. Kvaliten styr allt vad vi gör. Vi gör saker med glädje och ett stort hjärta. Vi njuter av att se resultat och glädje hos våra kunder och sammarbetspartners.